Tuesday, July 19, 2011

"Saya Dari Universiti Kebangsaan Malaysia"

assalamualaikum..
tiba-tiba nak join segmen nieyh..



pastuh jawab soalan nieyh:

NAMA PANGGILAN: dayah @ dayahwawi

 tengah blaja kat UKM,Bangi..
coarse yang tengah amek KEJURUTERAAN MIKROELEKTRONIK..:)

okeyh!sudah selesai! mudah saje...
so, ape lagi..
jomlah join! hehehe..:)


Friday, July 8, 2011

barang lame tapi berharga~>.<.

aha! assalamualaikum!
huhu..straight to the story lah ek..
tadi pagi, semangat aku mengemas barang-barang lama..
alang-alang aku da nak pindah an..
baik aku kemas barang-barang aku siap-siap..
oppss!lupa nak cakap..
aku ngan family aku akan berpindah ke bentong or raub..
tak taw mane satu,ikut parent aku..hehehe...
pindah lagi..haiyoo!
da kemas-kemas..jumpalah banyak barang-barang time skulah..
aku simpan..hahaha..
nk buang sayang...rasa banyak kenangan..
tadi kemas pon aku tergelak-gelak..hahaha!
teringat ketidakematangan waktu sekolah-sekolah dulu...huhu..:)

ok..nie buku catatan aku ah..
bukan catitan, lebih kurang buku conteng-contengla..haaa..
dalam nie aku tulisla name pakwe-pakwe aku,secret2 admire..
tarikh-tarikh bday dyrang..
tarikh kapel ngan dyerg..takut lupa...
*ok..tipu!hahaha

nie buku mase menengah rendah..
dua-dua orang bagi hadiah..:)

nie,tyme menengah atas..huhu..:)

yang nie sekolah rendah..xdela catat apepon an..
biasalah budak-budak tak matang..
buat biodata kejadah...
hahaha..time sekolah rendah kecik jela bukunyer..hehehe..:)


nie barang-barang tyme menengah rendah..
tak banyak pon haa...
huhu..adela sket2...
yang lembu tuh aku dapat mase TEEN'S NYTE..
anugerah budak paling CUN..
*hahaha!tipu!
tapi,tuh dapat anugerahla..hahaha..:)

haa..nie kad-kad raya and birthday mase tyme menengah rendah..
aku letak dalam beg yang ada gambar kartun tuh...
aku buat sendiri taw beg tu..
untuk pendidikan seni...hehehe..:)
thanks kepada kawan-kawan yang bagi nie...
aku simpan lagi taw! 


ok..yang nie tyme menengah atas..
hadiah-hadiah orang bagi..
ade lagi..bear-bear..
tapi, besar an..
malasla aku nak tangkap gambar and masukkan..hehehe..:)
aku sayang gelang tuh..nampak tak?
tapi,aku tak tawla org yg bagi kat aku tuh ingat lagi tak kat aku..wuuuuu..:(


nie adalah piala..aku kumpul dari sekolah rendah..
hahaha!sikit giler kalau nk dibanding ngan orang lain...:P


nie ada gambar kad matrix aku dari sekolah menengah..
nie mase form 1..

nie form 3 kot..huhu..

nie mase matrix..:)

yang nie skang..

okeyh!aku mmg tak reti nak tangkap gambar pasport..
so,nampak buruk..hehehe..:)

pastuh,aku jumpe plak gambar-gambar lame..
ILI! meh tengok..ade gambar kau..huhu..:)




hahaha..okeyh!aku taw aku selekeh..takyah cakap pape...hehehe..:)
rindu plak aku zaman-zaman dulu..
sayanglah kawan-kawan aku..
teringat lak lagu nieyh..

ingat-ingat itu remember..
jangan lupa itu dont forget..
saya sayang kamu i love you..
hanya engkau only you..
hehehe..:))

barang berharga tak semestinyer mahal..
asal orang yang bagi tuh ikhlas pon dah cukup..:)
kalau korang ade barang-barang lama..
silalah simpan ye..
satu hari dye akan jadi barang berharga bagi korang...hehehe..

tulus ikhlas:
dayah wawi

peace (^^,)v