Monday, January 24, 2011

pening sudaa~ (>_<).

uisshhh..lame gak xupdate blog..hari-hari bukak..tapi,xtaw nk update ape..huhu...on pon bace blog orang je..tengah kekeringan idea..hehehe~gpon akhir-akhir nie busy...tibe-tibe aku rase macam banyak sangat lak aku masuk kat U nie..mintak2 aku mampu cover semua sekali ngan belajar..doakan aku ye...kalau dulu aku busy BERDIKIR untuk BAKSIS..alhamdullilah..dapt banyak pujian and diminta untuk wat persembahan untuk FESSAT lak,iaitu Festival Sanjugan Satria under kolej aku nie....


pastuh,sebelom dikir nie aku masuk NETBALL lak...buat group sendiri and lawan antara budak engineering u aku...dah fakulti aku buat somethingkan..join lah...bagi sokongan..alhamdullilah,kitorang menang jugak..dapat first place dapatla duit rm150 ngan hamper...huhu~bagi2..dapatla sikit sorang duit tuhkan...group kitorang nie sume first year je...kitorang xbape kenal senior...haha~


haa..pastuh,untuk FESSAT tuh aku jadi AJK CENDERAMATA lak..hadui...nk g usha hadiah kene kuar selalu...malas tol..tapi,da nk abeh da tugas nyer memandangkan festival tuh pon da nk dekatkan...jemput r datang kawan2...mari2..hehe~selaen tuh kolej aku nie ade gak buat MAP iaitu Malam Anugerah Pelajar..aku jadi AJK TEKNIKAL lak mase tuh hadui2...tapi,pengarah dye kawan aku...hehe..bule ngelat sket r..soRRY ye abu...huhu..nnty malam tuh aku tolongla ye....

mcmnie ajk cenderamata..hee~

ajk teknikal..huhu~

seterusnye,aku masuk kelab ULTIMATE FRISSBEE..nak taw kelab ape tuh..taw x yg baling piring tuh?ha..yg tula..jangan xtaw bende tuh da ade world cup taw!kita kat malaysia yang ketinggalan...hehehe~sebenar nye tuh sukan untuk ko-k..tapi,secara automatik aku jadi ahli kelab tuh kat UKM nie...adelatihanla,perjumpaan kelabla,pertemuan ngan coach g..hadui...busy2...YA ALLAH pemudahkan urusanku...

ini r frissbee...best...

haa..da bape kelab da nie...dikir, frissbee..ha..xmasuk g mountain bike...hahaha~mengila aku nie...banyak sangat..hehe..xpelah..doakan aku berjaya ye kawan-kawan..dalam ape bidang pon...thanks alot..
oklah..sampai sinie jela...dengar2 esok ade kuiz..haa..aku xtawla..redha jela..huhu~
adios amigos~

semoga berjaya!

Wednesday, January 19, 2011

aku nak dye~~~

haishhh...jangan salah paham dengan entry diatas ye..aku bukan maksudkan orang...aku maksudkan MOTOR...tak tawla kenape akhir-akhir nie keinginan nak motor tuh berada di tahap paling tinggi..tapi,aku mane ade duit..eh..bukan xde duit..duit xcukup nak beli..mane lah aku nak cari duet ek?? -_-'
nak mintak kat bapak aku..tak sampai hati lak...tapi,motor tuh amat diperlukan untuk ke kelas..
tapi.....ala...macmne nie nak cakap nieyh....hadui...xtawla...
aku xnak pon macam nie..kompermlah mahalkan..motor biasa je...


macam nie pon jadilah...aarrgghhh..ape yang perlu aku lakukan nieyh...

entahla....akhirnye..keinginan aku terkubur begitu sahaja...:(...

Monday, January 17, 2011

kemengantokkan di dalam kelas c++...>_<.

aaarrghhh!ngantok giler skang...dalam kelas c++...aku xreti weh..pening dengan kod2...grrrr......

<stdio.h>
int maximum(int x, int y, int z);
/* function main begins program execution */
/* function prototype */
int main(void)
{
int number1;
/* first integer */
int number2;
/* second integer */
int number3;
/* third integer */
printf(
scanf(
"Enter three integers: ");"%d%d%d", &number1, &number2, &number3);
/* number1, number2 and number3 are arguments
to the maximum function call */
printf(
return 0;
"Maximum is: %d\n", maximum(number1, number2, number3));/* indicates successful termination */
}
/* function maximum definition */
/* x, y and z are parameters */
/* end function main */
int maximum(int x, int y, int z)
{
int max = x;
/* assume x is largest */
if (y > max ) {
/* if y is larger than max, assign y to max */
max = y;
}
/* d if */
end
if (z > max ) { /* if z is larger than max, assign z to max */
max = z;
}
/* end if */
return max;
/* max is largest value */
}

/* end function maximum */

#include

sekian.......

Sunday, January 16, 2011

aku jatuh cinta! >_<.

haha..tajuk nak ape...jangan salah ,paham ye...aku jatuh cinta ngan lagu r..lagu HUJAN KEMARIN,TAXI BAND..ahh..lantak ar nie lagu baru ke lame...yang penting..aku suke..huhu~
kredit to ILI SHAZWANI yg memperkenalkan lagu nie kat aku..hehe..:)


haha ili..aku ade gambar kau yang nie...mase kau keje kat tempat mak kau dulu..huhu~jangan marah yep!
nie lirik lagu tuh..bermakne wooo~

Kemarin ku dengar
Kau ucap kata cinta
Seolah dunia
Bagai dimusim semi
Kau datang padaku
Membawa luka lama
Ku tak ingin seolah
Semua seperti dulu
Tak ingin lagi rasanya ku bercinta
Setelah ku rasa perih
Kegagalan ini membuat ku tak berdaya
Tak dapat lagi rasanya ku tersenyum
Setelah kau tinggal pergi
Biar ku sendiri tanpa hadirmu kini lagi
ili kate lagu nie sesuai ngan aku..aku pon xpastilah..hahah..betol la kot..ngeh3..
huhu..beskan??oklah..setakat nie je...adios....peace!(^^,)v


kelmarin..:)

haa...assalamualaikum semua...kali nie aku nk citela pasal ape2 aje..haha~suke aku r..blog aku...hehe~korNG  nak marah aku ketuk pale~syhhh..."SHUT UP AND READ" haha~macam blog syaz..weeee~semalamkan...aku chat ngan AYIE and RAHMAD sampai kul 3..lamekan?hehe..biar ahh...dengki?weekkkk!AKU SUKE!

ini ayie....huhu~pinjam gambr yep..

yg nie rahmad~

haha..semalam ntah ape kes ntah ayie ajak aku share2 gmbar kat YM..aku ape g..ok je...huhu...nak taw gak ayie nie macam ne...huhu..dye xbagi aku save gmbr yg dye share..tapi,dalam diam aku save gak..hahaha..mintak maaf ye ayie...aku rase nk simpan lak gmbar kau....ayie nie tahun nie umor nyer da 23 da..kire pangkat abg ar ngan ak...tapi,ak ckap "aku kau" je ngan dye..biar kau rase muda sket..haha..ayie nie..amek architecture..jangan maen2..menurut sumber YANG AGAK bule dipercayai kate nyer lukisan ayie nie mmg cun woo~huhu..aku pon xtawla...xpenah g tgk lukisan dye...nnty nk mintaklah..huhu..dulu dye 1 kolej ngan aku...sekarang da tak da..:(..sedey aku...huhu...

apela..pegi pandang atas~ohh..lupe nak
ckap..dye da ade DIP..huhu..

ha..yg nie gmbar dye ngan ex-awek dye..huhu..aku ckap kat dye..kau nie simpan g ek gmbar2 dye..pastuh,dye cakap..gmbar2 yg bule menimbulkan rase syg dye da delete..huhu...aku ckap r..bg aku,sume gmbar bule menimbulkan rasa sayang..so,deletela sume..hahaha!aku pon tanyela kat dye.."kau syg lagi dye?"pastuh..dye jawab "sayang,tapi da tak rase ape2 sekarang..kejamkan aku?"hahaha!aku kate balik.."EXpkwe yg aku sayang dulu lagi kejam,nk putus sebab da xrase ape2 kat aku.."haha~mintak maaf ye awk kutuk awk..insyALLAH saye cube lupekan awak...

nie dye tgh ukur umah tradisional..

pastuh..jadila macam nie!!haha~menurut dye..replika umah tu harge dye 1000..gile mahal nk mampus..huhu~

haha!dye kate suke gmbr nie..macam abg yg penyayang dye cakap..huhu~

hehe..nway,aku suke chat ngan kau...macam2 kau cite kat aku...xla boring sangat..hehe~sorry aku save gak gmbr kau...huhu...nnty g BALI tuh jangan lupe beli ape2 untuk aku..huhu~

okeyh..nie cite pasal dak gile malam td..first sekali,aku nk ckp kat kau PADAN MUKE kantoi ngan aku kau sokong kelab mane..xleh rahsia2 ngan aku..huhu..malam tadi kate nyer nk jadi SENGAL..hahaha...blah r kau mad..kau mane leh jadi sengal..apela..dye sifat semulajadi r...xbule nk dbuat2...huhu...aku suke kacau dye..kenekan dye..kalu dye touching lagi best r nk kacau...huhu...mase BAKSIS 24 jam ak msg dye..bahagia rase..wink2~haha...pastuh ade ar cite yg xbest..tapi,skang da ok..huhu...dye nie suke sgt berjalan..lagi2 sekarang da ade moto..lagi ar..hadui...dok diam2 r mad...dye nie 1 kolej ngan aku..sekarang pon same...dye amek civil engineering...kire aku,rahmad ngan ayie nie 1 fakulti la...rahmad nie dak kedah...huhu~ape lagi ek?hmm...entah..aku pon da xtaw nk tulis ape..kire nyer penutup hari semalam aku best r..aku happy..huhu...thanks korang 2...


okeyla...sampai cnie jela...nnty aku cite pasal org laen lak...huhu...

sampai sinie saja..adios amigos!

p/s:aku teringin nk tulis post dalam bi..tapi,bi aku tunggang-langgang...haha..xnak aku..maluuuu~huhu..

Saturday, January 15, 2011

ohh..lame suda xmengupdate blog..aku pon xtaw nk tulis ape..blurrrrrr~


nk cite pasal ape ek???hmm...

eh..kawan aku MENGANDUNG..wah~teruja GILA ak..aku nak jugak kawen..bule tak?ibu,dayah nk kawen..hehehe~nway,tahniah killa..jage diri yep...jgn ganas2...


killa,pinjam taw gmbar kau..huhu~

ohh..aku sakit pinggang..jalan pon da macam orang tua..haha!


serius sakit...huhu..xpe2..lawan2...

harynie bday kawan aku..HAPPY BDAY FANA!


dengan rambut baru nye..haha!

oklah..no idea..bye2~adios~