Sunday, August 29, 2010

hujung minggu bersame saudara2..hihi..

waa....
hujung minggu aku kali nie dipenuhi dengan aktiviti2 BERSHOPPING!
bersama saudara2 tercintaKU...

                                                                  JUMAAT..

tepat pukul 3 petang..kak elon dtg amek aku kat UKM Tercinte nie...
then,aku dibawe ke PUTRAJAYA ke rumah nye....
petang 2 kami berbuke di ALAMANDA,PUTRAJAYA...

alamanda

ktorang makan kat ape ntah name restoran 2..huhu...makan buffet RM40 sorang...hehe..(^^,)..pastu jalan2 dalam ALAMANDA 2...makan dye ok2 je...huhu...aku bule telan je....hehe...


SABTU..

pagi 2 bangun..siap2..sebelom pegi jalan2 tgkap2 gambar ngan adam!

adam kat belakang.hihi..



 
 adam tgkap gmbar!

pastu teman kak elon n kak rodoh wat treatment rambut...adam pon potong rambut jugak....hehe..comel...
adam potong rambut..comelkan muke dye?hehe..(^^,)

then,ktrang pegi ke MIDVALLEY...jalan2 xde ape yang menarik kat sane...hehe...
ktrang buke pose kat WATERLILY..restoran ala2 Bali...mkanan dye mcm2..huhu...nseb baek aku bule telan je ape2..xkesah..asal perut kenyang..hehe...makanan dye peh!seratus lebey sume..klu aku xde nye nk g da..nseb baek dyrang bawak..aku ikut je..merasela makanan mahal2 sket..haha...

the WATERLILY..

 antare makanan nye...


 
gmbar ktrng...

pas2,ktorang pegi ke giant..jalan2 kat sane....beli cawan ntuk mak ngah..untuk raye nnty..hehe..
kat sane terjumpe pulak kembar 3...haha..
kecik2 sume..comel je...


bunge2..

tempat shopping pinggn mangkuk...

aku ade jumpe bende special...untuk org special gak..hehe..
ayat yang menarik..(^^,)

Ahad..

xde pe2 yg menarik pon...huhu...buke pose kat luar..then,pulang ke u...
THANK TO KAK ELON,ABG YON,KAK RODOH and KAK NA!!

p/s:aku da penatla....adios amigos!

Saturday, August 21, 2010

ku BERsimpati denganmu sayang!

oouuhhh!berita yang sangt mengejutkan..
tidakku sangke BERAKHIR nye perhubungan mereka sebegini...
ku sangat sedey..SERIOUSLY!ku bersimpati denganmu SAYANG..
ku ingat aku yang paling sedey..rupe nye ade orang yang lagi teruk dariku..
yang PATUT SEDEY LEBEY2!..tabahkan hatimu ye..kami kawan2mu sentiasa menyokong kamu...
ku tahu kamu KUAT..sorry..aku xmampu nk CHAT or TANYE pasal bnde nie kat kamu..
ku takut kamu bersedey..ku xmahu..biala ku tulis kat blog nie saje....
dye bukan yang terbaek untuk kamu..ok?aku sedeyla...nway...truskan hidup kamu ye SAYANG!
ade yang lagi better then dye 2...(T_T)...
I LOVE YOU MY FREN!!!
:)

minggu ini~

aryni da masuk ary ke 11 aku berpuase..syukur kepada ALLAH kerana aku masih mampu menunaikan ibadat berpuase nie..huhu..xpayah ganty lagi setakat nie..nie aktiviti yg telah aku lakukan sepanjang minggu nie...

ISNIN..
kelas fizik batal..yesH!tengah msg saddiq..tiba2 dye ajak aku g teman dye g skul lame dye kat klang(jaoh 2)..
aku tanpa berpikir panjg trus stuju..huhu...(^^,)..suke2 aku je..
aku naek KTM g sane sampai KUALA LUMPUR..
then,trun amek bus g klang..
da setel sume..balik naek KTM...
ingat nk buke same..tapi hujan yang amat lebat merosakkan plan..
buke air masak je,,balik U carik nasik...haha~
trun kat KL 2 sempat la g CENTRAL MARKET..aku xpenah g lg..
tapi xdapat jalan la..sebab hujan..
central market..

SELASA..
arynie stat kelas pukul 8..abeh kul 1..abeh je kelas aku trus bergegas ke UNICEB nak g bayar hutang yang tertunggak kat huda..
huhu..pastu berjalan kaki ke UO(jaoh!)dan menaiki bus ke pusanika(DEKAT JE) haha...
naek bus nak mengelak hujan..huhu..pas2 beli minyak wangi and wayar..
balik ke KTHO..
huhu...2 je...
aku bangge gakla sebab sume wat sorang..haha..

RABU..
arggh!!BLOKKU XDE AIR!!!!!
cis!xgune tol..xde air plak..
ari2 melimpah ruah air...
namun kehidupanku dtruskan seperti biase..huhu..
arynie tibe KAK FAZ meroyan nak mkan mcD..
so..KU,QID and NASYA temanla dye g KAJANG..
berbuke kat sane..balik dalam pukul 10 lbey..(ibu taw mati gue)hehe..
mcD KAJANG..
KHAMIS,JUMAAT dan SABTU...
hari2 diteruskan seperti biasa..
huhu...xde ape yg menarik....
nak balik umah tapi malas..huhu..
ku berusaha untuk menyiapkan ENCIK CALCULUS!!

I LOVE YOU!MMUAH3!

gambar2 sampingan:
banjir2!mase hujan lebat..
gambar meja ku yg bajet study!haha~

sekian untuk kali ini..terimas...

Saturday, August 14, 2010

salam ramadhan!

yuhuuu..
lame sudah x mengedit blog...
sorrry kawan2 aku terpakse membuat blog baru..
baru selesa nk mengarang..huhu..
sebelom terlambat aku nak mengucapkan selamat menyambut bulan puasa yang berkat niey...
moge2 amalan2 kita diterima olehNYA..
banyak2la beramal di bulan puasa yang mulia nie...
mase2 berbuKa 2 xpayahla beli makanan bnyak2..
ala2 kadar cukuplakan...ingatla orang2 yang susah macam kat palestin 2..
kang xabeh buang macam 2 jekan..PEMBAZIRAN!
huhu..
taun niey buat pertama kalinya aku berpuasa di universiti tercinta aku..
UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA..
keadaanya seperti biasa aku berpuasa di skulah and matrix..
aku akui mmg xbanyak mkanan kat cnie..
kene keluar,,tapi aku bersyukur ade jugakla dari xde langsungkan..
bagi sape2 yg mengadu 2..standardla..dok u..pandai2la survive sendiri..
setiap tempat ade caranyekan..hehe..:)
balik raye taon ni pon gaye nye lambat..huhu..
xpe..umah aku dekat je,,(tiket xbeli lagi!)

aku nak mohon maaf kepada ahli keluarga aku,kawan2ku,sanak saudara and especially kepada seseorang yang da ade penganti diri aku dalam hidup dye..mintak maaf banyak2 ye sume..
selamat menunaikan ibadah di bulan puasa nie..(^^,)