Monday, December 31, 2012

:'(

i have a very good friend
yes!my besfriend
i always think about her
her feeling
her condition
but, she always think that i did not think about her
i is sad :'(
i love her
really love her
i miss her

:(

Tuesday, December 13, 2011

bismillahirahmanirrahim..:)

ASSALAMUALAIKUM!

fuhh sana.. fuhh sini..fuhh situ...
haa..hilang sudah sawang-sawang kat blog aku nieyh...
lama sudah aku tak mengupdatekan?
hihi..
banyak benda aku nak cerita...
banyak sangat-sangat...
memang tak terceritalah aku kan...
dala lame xmengupdate..

insyaALLAH aku akan kembali...
nantikan entry aku yang seterusnya..

daa~(^^,)v

Monday, September 12, 2011

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart~

uhui...assalamualaikum!
lama dah aku xupdate blog kesayangan aku nieyh..hehehe...
al-maklumlah tak bape nak mampu kat umah..
first-first entry sekembalinyer aku berblogging nieyh..
aku nak update pasal aku jumpe ili kat putrajaya..hehehe..
ili nie dok blaja kat sabah..jauhhh..
so,sangat susah ye nak jumpe dengan dye..
lame dah berlalu aku jumpe dye baru nk update..huhu...
aku tak de pape nak cakap..
so,just see the gambar jelah...hehehehe..:)













to ili

thanks banyak-banyak ye bawak aku jalan-jalan..
halalkan makan minum aku ye..
mintak maaf kalau ade salah silap aku..


I LOVE YOU ILI..:))